2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
12°C
 

Ένα σενάριο επεισοδίου των Απαράδεκτων περιείχε τελικά ο φάκελος για αδειοδότηση του MEGA

hqdefaultΟλοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται σιγά-σιγά στο φως, σχετικά με τον φάκελο τον οποίο κατέθεσε το MEGA για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.

Θυμίζουμε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του καναλιού, «Τηλέτυπος Α.Ε», αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια της διαδικασίας, λόγω ελλείψεων στα δικαιολογητικά της υποψηφιότητας. Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η επιτροπή η οποία εξέτασε τους φακέλους, απ' τα χαρτιά του Μεγάλου Καναλιού απουσίαζαν οικονομικές καταστάσεις, αντίγραφα συμβολαίων αγοραπωλησίας μετοχών και αναλύσεις λογαριασμών ελεγμένες από ορκωτό λογιστή.

Το «Κουλούρι», είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο φάκελος του MEGA, περιείχε μόλις 26 σελίδες, οι οποίες αφορούσαν ολόκληρο το σενάριο του επεισοδίου 42 των Απαράδεκτων, με τίτλο «Θα τον φάω τον Παρασκευά». Οι ατάκες του Κωσταντέν κι η αισθητική του μετρίου μάλιστα, λίγο έλειψε να συγκινήσουν τα μέλη της επιτροπής, αφού το κανάλι της Μεσογείων έφτασε μια ανάσα απ' το να περάσει στην επόμενη φάση, παρά τις ελλείψεις του φακέλου.

Στο MEGA, δεν παρατάνε την προσπάθεια, αφού όπως πληροφορηθήκαμε, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης, αναμένεται να  επιστρατευτεί ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος ως Κωνσταντέν θα προσπαθήσει να κάνει μια ύστατη επίκληση στο συναίσθημα των μελών της επιτροπής.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος σχολίασε λακωνικά: «Τι έγινε ρε παιδιά; Πώς γίνεται να μην πάρει άδεια το MEGA;»


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.