2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

Ο Γιώργος Χελάκης θα περιγράψει την φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ

Μια διαφορετική πινελιά θα περιλαμβάνει η μετάδοση των 91ων βραβείων Όσκαρ στην ελληνική τηλεόραση, αφού στην περιγραφή της μεγάλης βραδιάς, θα βρίσκεται για λογαριασμό της Nova o Γιώργος Χελάκης, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι είχε μεταδώσει τους αγώνες του Euro 2004 αλλά και την κρίσιμη σύνοδο κορυφής του Ιουλίου του 2015.

Η φετινή τελετή, θα περιλαμβάνει έντονο ελληνικό χρώμα, με τις πιθανότητες παρουσίας και διάκρισης του Γιώργου Λάνθιμου, μέσω της ταινίας «The Favourite», να είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Για το λόγο αυτό, το δύσκολο έργο της μετάδοσης αυτών των περήφανων στιγμών σε κάθε ελληνικό σπίτι, θα αναλάβει ένας δημοσιογράφος με πλούσια εμπειρία και βαρύ βιογραφικό σε αντίστοιχες συνθήκες.

Ο ίδιος ο Γιώργος Χελάκης, αρκέστηκε να σχολιάσει λακωνικά πως «το πειρατικό του Γιώργη θα κουρσέψει και τους ωκεανούς των Η.Π.Α. και θα μας κάνει να ακουστούμε σε όλο τον πλανήτη», ενώ ήδη έχει αρχίσει να αναζητά παρατσούκλια σε κάθε μέλος της παραγωγής της ταινίας.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως την τελετή θα παρουσιάσουν από το Kodak Theatre οι Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.