Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
28°C
 

24 ώρες «Τι έγινε την περασμένη εβδομάδα στο ίντερνετ» θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του AΝΤ1

Σε μια απόφαση-σταθμό οδηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, αφού ανέλυσε σε βάθος τις τηλεοπτικές προτιμήσεις του κοινού, τα δημογραφικά στοιχεία του, αλλά και μια ανάλυση κόστους των ζωντανών εκπομπών.

Με λίγα λόγια, οτιδήποτε ζωντανό κόβεται, και ολόκληρο το πρόγραμμα αντικαθίσταται με την προβολή βίντεο απ'ευθείας από το YouTube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά ημέρα της εβδομάδας:

Δευτέρα: Η ημέρα της Δευτέρας είναι αφιερωμένη στα ζώα. Η πρώτη εκπομπή της ημέρας θα λέγεται «Γάτες γάτες και πάλι γάτες». Η συνέχεια της ημέρας συνήθως θα αποτελείται από βίντεο με ζώα να κατεβαίνουν με αστείο τρόπο τις σκάλες, και συγκινητικά βίντεο με διασώσεις αδέσποτων.

Τρίτη: Η ημέρα των κλασικών και αθάνατων βίντεο. Η ημέρα θα ξεκινάει πάντα με Charlie bit my finger.

Τετάρτη: Η ημέρα είναι αφιερωμένη σε απίστευτα καιρικά φαινόμενα που συνέβησαν μόλις πριν από 7 ημέρες.

Πέμπτη: Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη και την Τουρκία, από την εβδομάδα που μας πέρασε.

Παρασκευή: Η ημέρα αυτή ανήκει στο κοινό του ΑΝΤ1. Για 24 ώρες θα προβάλλονται βίντεο που προσέθεσαν θεατές σε κοινή playlist όλη την περασμένη εβδομάδα.

Σάββατο: Ανασκόπηση των ειδήσεων της προ-περασμένης εβδομάδας. Το νυχτερινό πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει βίντεο τύπου thug-life.

Κυριακή: Το πρωί, μετάδοση των καλύτερων στιγμών της εκκλησίας από την χρονιά που πέρασε. Η συνέχεια της ημέρας θα περιλαμβάνει αστεία τρακαρίσματα, fail, και μετεωρίτες της ρώσικης στέπας.

Κάθε μέρα θα υπάρχουν δύο δελτία ειδήσεων, που θα ονομάζονται «σαν σήμερα την περασμένη εβδομάδα» με βίντεο από την εγχώρια και παγκόσμια πολιτική, τον καιρό της προηγούμενης εβδομάδας και προβλέψεις μέχρι και εχθές, αλλά και αθλητικά. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες καθημερινά θα προβάλλονται βίντεο με μηχανές εργοστασίων να παρασκευάζουν προϊόντα.

Σύμφωνα πάντα με τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου που πήρε αυτήν την απόφαση, οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 από εδώ και στο εξής αναμένονται να είναι πολύ πιο έγκυρες, αφού θα έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα το λιγότερο από την εξέλιξη της κάθε είδησης, χρόνος αρκετός να ελεγθεί και να ξαναελεγθεί.