Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
17°C
 

Ξεσκονίζει τις βιντεοκασέτες του ο Alpha ενόψει της νέας σεζόν

Ανανέωση έρχεται στο πρόγραμμα ξένων ταινιών του Alpha, καθώς στελέχη του σταθμού έχουν αναλάβει να ξεσκαρτάρουν τις βιντεοκασέτες από την αποθήκη και να βάλουν τάξη στο χάος που επικρατεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από μισή μέρας δουλειάς έχουν ήδη εντοπιστεί πάνω από 100 κασέτες που μπορούν άνετα να ενταχθούν στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας, μεταξύ των οποίων το «Τρελό Θηριοτροφείο Πάει Διακοπές», το «Γκούνις: Το Κυνήγι της Μεγάλης Περιπέτειας», το «The Mighty Ducks» και όλοι οι κύκλοι επεισοδίων της σειράς «Χαβάη 5-0».

Οι υπάλληλοι του σταθμού, αφού ολοκληρώσουν το ξεσκαρτάρισμα, θα πρέπει να ξεσκονίσουν προσεκτικά τις βιντεοκασέτες και να διαπιστώσουν ποιες δουλεύουν χωρίς παράσιτα, διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μιλώντας στο «Κουλούρι» ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha, Μανώλης Δραϊνάκης, δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να παρακολουθήσει ξανά το «Καράτε Κιντ 3» προτού μας κλείσει το τηλέφωνο όταν ενημερώθηκε πως στην αποθήκη βρέθηκε και ένα MiniDisc που λειτουργεί.