2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
15°C
 

Οικογένεια γίνεται μάρτυρας σήματος DVD να χτυπάει την γωνία της οθόνης

Η τύχη φαίνεται πως χαμογέλασε πλατιά στην οικογένεια των Σταμάτη, Ευαγγελίας, Φώτη και Δέσποινας Μπέλλου καθώς χθες το βράδυ είδαν με τα μάτια τους το σηματάκι του screensaver του DVD player τους να χτυπάει ακριβώς στη γωνία της οθόνης της τηλεόρασής τους.

Τα 8 μάτια της οικογένειας από το Φάληρο, που χρειάστηκε να τριφτούν μετά από αυτό το θέαμα, είδαν αυτό που δεν έχει ξαναδεί άνθρωπος στην ιστορία: αφ' ενός το χτύπημα του λογότυπου στην γωνία, αλλά αφ'ετέρου το τι συμβαίνει αμέσως μετά.

Σύμφωνα πάντα με τον πατέρα της οικογένειας, μετά την πρόσκρουση στη γωνία, το λογότυπο πήρε το χρώμα ουράνιου τόξου για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ στη συνέχεια «ξεκλείδωσε» μια μυστική πίστα όπως στο Donkey Kong ή τη μυστική πίστα με τις αγελάδες στο Diablo ΙΙ. Η μυστική πίστα παίζεται με το τηλεχειριστήριο της συσκευής, και η μουσική της μυστικής πίστας είναι τόσο μαγευτική που στο τέλος της την ξεχνάς αμέσως.

Πρωταγωνιστής και ήρωας της πίστας είναι ο Οράτιος, ένας καοϋμπόης-νίντζα, ο οποίος έχει σκοπό να απελευθερώσει μια αλεπού που είχε πιαστεί σε ονειροπαγίδα λαθροκυνηγού.

Δυστυχώς όμως για την οικογένεια Μπέλλου, η τοπική κοινωνία τους κοιτάζει πλέον με καχυποψία καθώς κανείς δεν πιστεύει τα όσα ισχυρίζονται. Ερωτηθείσα σχετικά, η γειτόνισσα κυρία Ελπινίκη δήλωσε σε ρεπόρτερ του «Κουλουριού» πως «αν ψεύδονται για κάτι που όλοι ξέρουμε ότι είναι ανέφικτο, πώς μετά να τους πιστέψει κανείς όταν λένε και τα απλά».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.