Ήλιος και τσίπουρο
Mostly cloudy
19°C
 

Υπηρεσίες του TAXISnet θα διαφημίζουν πλέον οι influencers για να γλιτώσουν τα πρόστιμα της εφορίας

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχουν περιέλθει πια οι εγχώριοι infuencers, μετά την απόφαση της ΑΑΔΕ να καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή μέσω του διαδικτύου.

Έτσι, στο στόχαστρο της αρχής μπαίνουν οι celebrities πρώτης γραμμής αλλά και celebrities που έχουν συστήσει διαδικτυακά «μαγαζιά» διαφημίζοντας ή και πουλώντας απευθείας διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Ήδη, στις τάξεις των influencers έχει σημάνει συναγερμός και μετά το έκτακτο μίτινγκ που διεξήχθη σε γνωστό μπαρ του κέντρου της Αθήνας, αποφασίστηκε ο συμβιβασμός, μέσω μιας λύσης την οποία φαίνεται πως έχει ήδη δεχθεί η ΑΑΔΕ.

Συγκεκριμένα, στο εξής, οι influencers θα διαφημίζουν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα για τουλάχιστον δύο χρόνια αμισθί τις υπηρεσίες του TAXISnet, προσφέροντας μάλιστα σε τυχερούς ακολούθους τους εκπτώσεις, χαρτάκια προτεραιότητας σε φυσικά καταστήματα της εφορίας, φοροαπαλλαγές και άλλα πλούσια δώρα, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να γλιτώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα της εφορίας.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα, έχω διαφημίσει από σαγιονάρες μέχρι σαμπουάν και από λάδι για τα μαλλιά μέχρι πιπέρι καγιέν. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν θα πάρω λεφτά, αλλά τουλάχιστον γλιτώνω τη φυλακή, εκεί που πραγματικά θα ήταν δύσκολα, έχω ακούσει ότι δεν έχει καλό σήμα», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» γνωστός celebrity που είχε εμφανιστεί για 47 λεπτά στην τηλεόραση το 2015.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.