2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Sunny
15°C
 

Συνιδρυτές αθηναϊκού στάρταπ συγκαλούν έκτακτη συνέλευση για να παρακολουθήσουν ολόκληρο το Big Brother 1

untitledββηΔραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης στις μεταξύ τους σχέσεις αποφάσισαν να λάβουν συνιδρυτές αθηναϊκού στάρταπ το οποίο προσφέρει επαναστατικές υπηρεσίες στο χώρο της ενοικίασης βιντεοκασετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν δυο από τα μέλη της εταιρείας πρότειναν την ένταξη και των DVD στις κατηγορίες ενοικίασης πάνω στις οποίες προσφέρουν τις πρωτοποριακές τους υπηρεσίες. Κάποια άλλα μέλη του καινοτόμου στάρταπ διαφώνησαν και γρήγορα βρέθηκαν να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, απειλώντας να τινάξουν το μέλλον των προσπαθειών τους στον «αέρα».

Τελικά, ο 24χρονος Αργύρης αποφάσισε να πάρει μέτρα έκτακτης ανάγκης, συγκαλώντας γενική συνέλευση στο σπίτι του το προσεχές Σάββατο, με σκοπό την παρακολούθηση ολόκληρης της πρώτης σεζόν του Big Brother. Στόχος αυτής της κίνησης είναι η μελέτη και η ανάλυση της συμπεριφοράς του διδύμου Πρόδρομος-Τσάκας, το οποίο ένωσε τις δυνάμεις του φτάνοντας μέχρι τον τελικό, τα αίτια της κόντρας ανάμεσα σε Ρέα, Μαίρη Σκόρδα και Νικόλ, η γρήγορη αποχώρηση του Φίλιππου, καθώς και το μαλλί του Κώστα. Μέσα από τα συμπεράσματα, τα μέλη της εταιρείας θα προσπαθήσουν να έρθουν πιο κοντά, αποφεύγοντας τις μεταξύ τους κόντρες.

Παράλληλα, οι συνιδρυτές του στάρταπ ζήτησαν ήδη την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στη γενική συνέλευση, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα το μικρό μπάνιο του σπιτιού του Αργύρη σε δωμάτιο επικοινωνίας. Τέλος, οι πληροφορίες πως τα μέλη της εταιρείας αναζητούν τρόπους δημιουργίας εφαρμογής μέσω της οποίας το κοινό θα ψηφίζει ποιος έχει δίκιο σε κάθε διαμάχη, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.