2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
11°C
 

Τραπέζι κουζίνας με ενσωματωμένους απλήρωτους λογαριασμούς λανσάρει γνωστή εταιρεία επίπλων

f05fcc1d2fcb3fd72aac52d2844bec48_xlΜία νέα και ιδιαίτερα ρηξικέλευθη καινοτομία παρουσίασε στην 112η διεθνή έκθεση επίπλου η οποία διεξήχθη στην Λάρνακα της Κύπρου, μεγάλη πολυεθνική εταιρεία του χώρου.

Συγκεκριμένα, ο κολοσσός των επίπλων, εισήγαγε για πρώτη φορά το νέο μοντέλο τραπεζιού κουζίνας, το οποίο φέρει από μόνο του απλήρωτους λογαριασμούς πάνω στην ξύλινη επιφάνειά του. Έτσι, οι ιδιοκτήτες, μαζί με ένα εργονομικό έπιπλο, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικά τους χρέη, κομπιουτεράκι κι ένα πακέτο χαρτομάντιλα, ώστε η διασκέδαση να είναι για εκείνους εξασφαλισμένη.

«Η παράδοση της ανάλυσης των απλήρωτων λογαριασμών πάνω στο τραπέζι της κουζίνας πηγαίνει αιώνες πίσω. Αυτήν την παράδοση θέλουμε να τιμήσουμε, πρωτοτυπώντας. Γιατί να προσφέρουμε μόνο την επιφάνεια, όταν μπορούμε να δώσουμε σε μια οικογένεια και τους λογαριασμούς;», σχολίασε στέλεχος της εταιρείας, για να διευκρινίσει πως το μεγαλύτερο μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα είναι προς αξιωματούχους της πολυεθνικής.

Το «Κουλούρι» εύχεται καλές δουλειές στην εταιρεία και ανυπομονεί να δοκιμάσει το νέο προϊόν στα γραφεία του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.