Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
23°C
 

Καίει το κουταλάκι πριν ανακατέψει το χαμομήλι ο Γ. ΜακΓκρέγκορ στα γυρίσματα του νέου Trainspotting

trainspotting_ewan_macgregorΠυρετωδώς συνεχίζονται τις τελευταίες εβδομάδες τα τελευταία γυρίσματα πριν την κυκλοφορία της συνέχειας του θρυλικού «Trainspotting», στις αρχές του νέου έτους.

Ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ κι οι πρωταγωνιστές, αναβιώνουν την πολύ πετυχημένη ταινία του 1996, με το κοινό να ανυπομονεί ήδη για την μεγάλη πρεμιέρα. Το «Κουλούρι», συνομίλησε με συντελεστές του σίκουελ, εκμαιεύοντας αποκλειστικές πληροφορίες για το κλίμα και τις συνθήκες των γυρισμάτων, με τη συμπεριφορά του μεγάλου σταρ και πρωταγωνιστή, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, να προκαλεί απορίες.

«Ο Γιούαν είναι κύριος, έρχεται πρώτος στο σετ και φεύγει τελευταίος. Ωστόσο κάποιες κινήσεις του μοιάζουν κάπως παράξενες. Όταν φτιάχνει χαμομήλι στην κουζίνα του στούντιο, τοποθετεί το προϊόν στο κουταλάκι με λίγο νερό και στη συνέχεια του βάζει φωτιά με τον αναπτήρα του. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό, όμως επειδή όλοι οι σταρ έχουν παραξενιές, δεν ρωτάω και πολλά», εξομολογείται μέλος του συνεργείου για να συνεχίσει:

«Εξίσου παράξενο είναι και το γεγονός ότι όταν κάποιος καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο, κάθονται όλοι οι ηθοποιοί σε κύκλο και το δίνουν ο ένας στον άλλο, ενώ πριν μερικές ημέρες που πονούσε το κεφάλι του σκηνοθέτη, του έριξαν μια ασπιρίνη μέσα στο ποτό του. Τι να πεις, είναι ιδιόρρυθμοι οι διάσημοι».

Το «Κουλούρι» επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος όμως δοκίμαζε ένα λάστιχο στο χέρι του για να δώσει αίμα και υποσχέθηκε να μας καλέσει αργότερα.