2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Στη σιγουριά της σμύρνας θα επενδύσει και φέτος για δώρο στον μικρό Χριστό ο μάγος Βαλτάσαρ

Πιστός στις συνήθειές του σκοπεύει να παραμείνει και φέτος ο Βαλτάσαρ, ο οποίος για ακόμη μια χρονιά θα επισκεφτεί τον νεογέννητο Ιησού στην φάτνη.

Ο διάσημος μάγος, δεν επιθυμεί να ρισκάρει, επιλέγοντας για το βρέφος τη σίγουρη λύση της σμύρνας, ενός δώρου το οποίο θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τόσο την Παναγία, όσο και τον Ιωσήφ, ενώ ταυτόχρονα δεν θα τον αναγκάσει να «ματώσει» οικονομικά ενόψει των ιδιαίτερα αυξημένων εξόδων των Χριστουγέννων.

«Νομίζετε ότι ο Χριστός είναι το μοναδικό μωρό το οποίο επισκέπτομαι κάθε χρόνο; Γεννιούνται κι άλλα μωρά ξέρετε, τέτοια εμμονή σε γενέθλια δεν έχω ξαναδεί. Αν έπαιρνα χρυσό στο καθένα όπως ο νεόπλουτος καπιτάλας ο Μελχιόρ,  τώρα θα έμενα στο δρόμο και θα έκανα μαγικά στους περαστικούς», σχολιάζει ο μάγος και συνεχίζει:

«Γι' αυτό λοιπόν, σμύρνα και πάλι σμύρνα, για ευχάριστη μυρωδιά και χρηστικότητα μέχρι την τελευταία στιγμή. Απ' το να του παίρνω μπλουζάκια που δεν τα φοράει και ποτέ, ας πάρω κάτι που θα του μείνει».

Το «Κουλούρι» ελπίζει και φέτος το δώρο του Βαλτάσαρ να αποδειχθεί χρήσιμο και εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.