Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Στο Λονδίνο εκτάκτως η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να προεδρεύσει στη Βουλή των Κοινοτήτων

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι πλέον η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η Βουλή των Κοινοτήτων με 327 ψήφους έναντι 299, είπε 'ναι' στην παράταση του Brexit. O πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας ζήτησε πρόωρες εκλογές έπειτα από επεισοδιακή συνεδρίαση και το θρίλερ συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους.

Για την εξασφάλιση της ηρεμίας και την αποφυγή συμπλοκών και εκτρόπων στη Βουλή μάλιστα, στο Λονδίνο κλήθηκε εκτάκτως η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να προεδρεύσει τόσο στη Βουλή των Κοινοτήτων όσο και σε αυτή των Λόρδων, μιας και η σιδηρά της πειθαρχία και η εμπειρία της σε επεισοδιακές συνεδριάσεις κρίθηκε υπέρ του δέοντος πολύτιμη.

Ήδη, τόσο οι Εργατικοί όσο και η παράταξη του Μπόρις Τζόνσον πραγματοποιούν προσπάθειες να χαμηλώσουν τους τόνους, φοβούμενοι την αντίδραση της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία σχολίασε πως «θα φάει τους Άγγλους για πρωινό» και πως «έχει συνηθίσει να βλέπει κωλοτούμπες στη Βουλή».

Το «Κουλούρι» ζήτησε ένα σύντονο σχόλιο από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αρκέστηκε να επαναλάβει πολλάκις με άψογη βρετανική προφορά ένα βιαστικό «what did you say?».