Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Απαγορεύτηκε στην Τουρκία ο Τομ Χάρντι λόγω εξωπραγματικής ομορφιάς

tom-hardy-uk-hottest-celebrityΣυνέχεια στις καταπιεστικές πρακτικές του φαίνεται πως δίνει ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εφαρμόζοντας μια ακόμα απαγόρευση στους κατοίκους της γείτονος χώρας.

Έτσι, στο εξής, μπλοκαρισμένη θα είναι η πρόσβαση στους πολίτες της χώρας στον διάσημο ηθοποιό Τομ Χάρντι, μιας και κρίθηκε υπερβολικά όμορφος, δημιουργώντας έτσι λανθασμένα πρότυπα, προβάλλοντας ψευδείς εικόνες και προσδοκίες στις Τουρκάλες, οι οποίες απαρνούνται τα ντόπια παλικάρια.

Πλέον, όλες οι σκηνές στις ταινίες και τις σειρές που πρωταγωνιστεί θα ντουμπλαριστούν από εγχώριους σταρ, ενώ απαγορευμένη θα είναι  η πρόσβαση σε κάθε σελίδα στο ίντερνετ που περιλαμβάνει φωτογραφίες και πληροφορίες γύρω από τον ηθοποιό.

«Δεν είναι δυνατόν να βλέπουν οι γυναίκες μας τέτοια ψεύτικα μοντέλα ομορφιάς και μετά να μην θέλουν να κοιτάξουν τους άνδρες μας. Ήδη έχουμε χάσει αρκετές από Έλληνες, ας μην τα κάνουμε χειρότερα. Ο Χάρντι είναι μόνο η αρχή, σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλοι», σχολίασε πηγή κοντά στον σουλτάνο.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.