Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
22°C
 

Στην Αθήνα αναμένονται άμεσα εκπρόσωποι των βελγικών αρχών, τους ζητήθηκε να συλλάβουν και τον Χρήστο Παππά

Λίγη ώρα αφότου η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του Χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού και εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθη στο σπίτι του στις Βρυξέλλες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», το ελληνικό κράτος παρακάλεσε τις βελγικές αρχές να στείλουν και στη χώρα μας εκπροσώπους τους, ώστε να επιχειρήσουν να συλλάβουν και τον έτερο φυγόποινο καταδικασθέντα, Χρήστο Παππά.

«Η αλήθεια είναι ότι οι Βέλγοι είναι πιο ψυχροί και μπλαζέ και ίσως αυτό τους βοηθήσει να ψάξουν λίγο πιο αντικειμενικά για τον Χρήστο Παππά. Αν δεν τα καταφέρουν, σκεφτόμαστε να φωνάξουμε και Αμερικάνους, μιας και απ' ότι βλέπω στις ξένες σειρές, πάντα βρίσκουν τον τρόπο στο τέλος οι μπαγάσηδες», σχολίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες πως οι Βέλγοι αστυνομικοί θα πληρωθούν σε πατάτες τηγανητές με κέτσαπ.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.