Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
11°C
 

Η πτήση από την Σουηδία πέρασε πάνω κι από άλλες χώρες πριν προσγειωθεί και μας μπέρδεψε

Διαβάζω δεξιά κι αριστερά πως δήθεν υπήρξε μπέρδεμα στην πτήση από την Σουηδία που προσγειώθηκε στη Ρόδο, αφού δεν επιτρέπονται οι απευθείας πτήσεις από τη χώρα.

Πράγματι, δεν επιτρέπονται οι τουρίστες απευθείας από τη συμπαθή σκανδιναβική χώρα, ωστόσο το μπέρδεμα δεν έγινε εξαιτίας δικής μας παράλειψης. Βλέπετε, το αεροπλάνο της εταιρείας δεν ήρθε κατευθείαν από τη Σουηδία.

Αντίθετα, για να φτάσει στην Ελλάδα πέρασε πάνω από την Πολωνία, την Σλοβακία, την Τσεχία, την Βόρεια Μακεδονία και ίσως αρκετές ακόμα, κόβοντας δρόμο, νομίζοντας πως θα μας κοροϊδέψουν. Δεν γεννήθηκε ακόμα ο λαός που θα ξεγελάσει τον Έλληνα όμως.

Από εδώ και στο εξής, όποιος έρχεται από τη Σουηδία με αεροπλάνο, δεν θα πρέπει να έχει περάσει πάνω από άλλη χώρα πριν, ειδικά από κάποια που δεν ελέγχει την πανδημία. Έχουμε φροντίσει για τα πάντα. Τα αεροπλάνα θα έρχονται από την Σουηδία στην Ελλάδα χωρίς να περνάνε πάνω απ' όλες χώρες. Τέλος.

Είμαι εδώ για να δίνω λύσεις και αυτό κάνω. Ταπεινά και με σκληρή δουλειά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.