Ακόμα 2020 έχουμε
Cloudy
23°C
 

Ντροπή, οι καλύτερες εταιρείες εξόρυξης χρυσού αναγκάζονται να ψάξουν για δουλειά στο εξωτερικό

adΓια ακόμη μια φορά, η Ελλάδα μας στεναχωρεί και μας πληγώνει. Οι καλοί φεύγουν και αναζητούν την τύχη τους αλλού. Πραγματικά, λυπάμαι πολύ.

Έρχονται οι εταιρείες εξόρυξης χρυσού με όλη την καλή διάθεση να σκάψουν τις περιοχές μας και να προσφέρουν, με τον ιδρώτα τους, στην ελληνική οικονομία κι εμείς τις διώχνουμε. Όλες οι καλές εταιρείες εξόρυξης χρυσού θα φύγουν και θα μείνουμε μόνο με τις μέτριες, αυτές που δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς να βρουν αλλού καλύτερα. Θα πάνε να προσφέρουν στο εξωτερικό κι η αλήθεια είναι πως δεν τις αδικώ.

Τι να κάτσουν να κάνουν εδώ; Να υπομείνουν τη δική μας μιζέρια; Όχι βέβαια. Μαζεύουν τα πράγματά τους και πάνε έξω και θα μείνουμε μόνοι κι έρημοι. Παρακαλώ την Ελντοράντο να μείνει και την προσκαλώ να ξεκινήσει το σκάψιμο από το σπίτι μου, ως παράδειγμα, μέχρι να έρθουμε πάλι στα πράγματα.

Στην πίσω αυλή, τριάντα μοίρες ανατολικά από το σημείο που πέφτει ο ήλιος τα δειλινά του Αυγούστου, έχω κρύψει λίγο χρυσό που έχω κερδίσει με πόνο και ιδρώτα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου διαδρομής. Αγαπητοί κύριοι της Ελντοράντο, μπορείτε να σκάψετε εκεί. Μέχρι να ολοκληρώσετε την εξόρυξη, η κατάσταση στη χώρα θα είναι διαφορετική.

Δεν θα περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μείνουν μόνο οι μέτριοι σ' αυτή τη χώρα. Στη Νέα Δημοκρατία επικροτούμε την αριστεία από όπου κι αν προέρχεται. Ελντοράντο μείνε, κάνε την αρχή για να σταματήσει κάπου εδώ η αφαίμαξη της Ελλάδας. Διαφορετικά, θα έρθω μαζί σου, να σκάβουμε μαζί εκεί που πραγματικά μας αγαπάνε.