2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Ελπίζω να μη χαθώ πάλι στο Παλαιό Ψυχικό

Τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει κι εγώ με το επιτελείο μου είμαστε πανέτοιμοι για ακόμη μία απαιτητική χρονιά.

Μαζί με τους πιστούς μου ταράνδους, θα γυρίσουμε όλο τον πλανήτη και θα μοιράσουμε δώρα σε όσους ήταν καλά παιδιά και φυσικά πιστεύουν στον Χριστό. Μοναδικός μου φόβος, εκτός από όσους θέλουν να με φιλέψουν με το ζόρι κουλουράκια, είναι μη χαθώ πάλι στις πλατείες του Ψυχικού και της Φιλοθέης.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τρίγωνο των Βερμούδων, τις Άλπεις και τα ίδια σπίτια του Λονδίνου. Σε αυτήν την περιοχή της Ελλάδας όμως, δεν μπορώ να βγάλω ποτέ άκρη. Οι ίδιοι δρόμοι, τα τεράστια σπίτια, οι πλατείες και οι μεσήλικες που τρέχουν με τις φόρμες τους, με μπερδεύουν και τρομάζουν τους ταράνδους ενώ το GPS δείχνει πάντα να κολλάει. Πέρσι και πρόπερσι έχασα τουλάχιστον τρεις ώρες περιφερόμενος, ενώ στο τέλος δύο σκυλιά πήραν στο κυνήγι τον Ρούντολφ και παραλίγο όλα να καταστραφούν.

Φέτος, θα πάρω καλού-κακού μαζί μου και τον χάρτη που είχα παλιά και θα ξεκινήσω και μερικές ώρες νωρίτερα. Αν με δείτε πάλι απελπισμένο σε κάποια πλατεία, σας παρακαλώ μην με κοροϊδέψετε. Δεν θα σας ξαναφέρω ποτέ δώρο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.