Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
17°C
 

Αν είμαι τόσο κακός, γιατί κανένα σάιτ δεν μου κάνει κριτική;

Διακρίνω τον τελευταίο καιρό στην ατμόσφαιρα μια υπόνοια πως δεν λειτουργώ πάντα με γνώμονα τη λογική, πως δεν είμαι πάντα ψύχραιμος, ακόμα και πως μπορεί να ξεφεύγω από τα όρια και να γίνομαι επικίνδυνος για την ομάδα, τον εαυτό μου και τους γύρω μου.

Ωραία, αν είναι έτσι, γιατί όλα αυτά για τα οποία με κατηγορούν δεν γράφονται πουθενά; Θέλετε να πείτε πως όλες οι ιστοσελίδες και οι εφημερίδες εκτός από αυτές που υποστηρίζουν Ολυμπιακό, δεν θα έγραφαν κάτι άσχημο για μένα; Τι έχουν να φοβηθούν; Μήπως υπονοείτε ότι  αν ήξεραν κάτι αρνητικό για μένα ή αν ήθελαν να καταδικάσουν τη συμπεριφορά μου δεν θα τολμούσαν να το γράψουν;

Πολύ απλά, όλα τα σάιτ με εμφανίζουν ως αυτό που είμαι: ένας άνθρωπος σοβαρός και ενωτικός, που καμιά φορά ξεφεύγει και χάνει το δίκιο του. Αλίμονο αν νομίζετε ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω, η δημοσιογραφία στην Ελλάδα άλλωστε ήταν πάντοτε ανεξάρτητη, ατρόμητη και αξιόπιστη.

Τώρα με συγχωρείτε, πάω να στείλω μερικά εξώδικα για να τους ψαρώσω, τα λέμε στην Αττική οδό ή στο γήπεδο. Θρυλικοί μάγκες, σας πάω.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.