Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Ανυπομονώ να έρθει το Black Friday να κάνουμε καμία μεταγραφή

Δύσκολη εποχή για την προσφυγιά. Η μάνα ΑΕΚ, μακριά από τις ρίζες της, από τον τόπο που γεννήθηκε και δοξάστηκε, προσπαθεί να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει.

Δεν είναι εύκολο. Κανείς δεν αγαπάει έναν πρόσφυγα και ο δικέφαλος το έχει εισπράξει πολλές φορές αυτό. Δεν πειράζει όμως, μόνοι μας και όλοι τους, θα τους κερδίσουμε και πάλι. Αυτή τη φορά, κυκλοφορούν διάφοροι κακεντρεχείς και διαρρέουν ότι δήθεν δεν θα κάνουμε μεταγραφές κι ότι έχω καβούρια στις τσέπες μου. Αηδίες.

Αυτή την Παρασκευή, που έρχεται και το Black Friday, μεγάλη γιορτή της μικράς Ασίας από παλιά, θα τιμήσουμε την παράδοση όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Σέντερ μπακ, επιθετικοί, εξτρέμ, γιατροί, χορτάρι, εξέδρες, πάγκοι, όλα σε τιμή ευκαιρίας. Νομίζουν ότι είμαι κανένας παλιός για να με πιάσουν κώτσο; Δεν νομίζω.

Η ΑΕΚ, θα ενισχυθεί όπως πρέπει αυτό το Black Friday. Αν χρειαστεί, θα ξενυχτήσουμε έξω από τα γραφεία των άλλων ΠΑΕ και τα καταστήματα, για να προλάβουμε τις σωστές προσφορές. Ο κόσμος της ομάδας να είναι βέβαιος πως όσα πρέπει να γίνουν, θα πραγματοποιηθούν.

Και του χρόνου, πάλι με χρόνια με καιρούς...