Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Κάθε κλικ για το κοινωνικό μέρισμα και μια μικρή νίκη της Αριστεράς

Ο δρόμος προς τον απώτερο σκοπό του σοσιαλισμού είναι μακρύς, δύσκολος και γεμάτος εμπόδια, και σ' αυτό το δρόμο ακόμη και οι μικρές νίκες είναι πολύτιμες για τον λαό.

Κάθε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr είναι μια νίκη του προλεταριάτου και της φτωχής αγροτιάς, μια μικρή έστω επικράτηση της Αριστεράς που αγωνίζεται για την επανάσταση που θα δώσει την εξουσία στα χέρια των εργατών και θα συνθλίψει την αστική τάξη.

Σύντροφοι, ανοίξτε σήμερα τα κομπιούτερ σας και τις μικροσυσκευές σας και πατήστε τις λέξεις «κοινωνικό μέρισμα». Η στιγμή είναι σωστή, λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας. Κάθε επιταγή, κάθε μικροποσό που φτάνει σε ένα λαϊκό νοικοκυριό, είναι ένα καρφί στο μάτι της πλουτοκρατίας.

Αν στο σύστημα εμφανίζονται λανθασμένα στοιχεία ή ΑΜΚΑ και ΑΦΜ που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, επικοινωνήστε με το ΚΕΠ της περιοχής σας ή με τον ΕΦΚΑ και τα συμβούλια αυτά θα σας βοηθήσουν. Αν υπάρξει ανάγκη να διορθώσετε τα στοιχεία σας, θα πρέπει αφού ενημερωθεί η πλατφόρμα, να ζητήσετε επαναξιολόγηση πατώντας στην επιλογή «Αξιολόγηση επιλεξιμότητας κοινωνικού μερίσματος».

Για ηλικιωμένους που διαμένουν με φιλοξενούμενους χρειάζεται ειδική έγγραφη άδεια από τον φιλοξενούμενο ενώ σε περίπτωση θανάτου μέλους του νοικοκυριού, είναι απαραίτητο να έχει εκδοθεί η σχετική ληξιαρχική πράξη.

Αδέρφια μου, εμπρός για ένα νέο Οχτώβρη! Κάθε μέρισμα που λαμβάνουμε ως τότε, είναι ευπρόσδεκτο.