Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
15°C
 

Φανερά ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κανένας δεν ρώτησε για το φόρεμα της Μαρέβας

Για αρκετές ώρες απαντούσε στις σκληρές ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο περιθώριο της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρωθυπουργό να βρίσκει τον τρόπο να αντιπαρέρχεται τις ομολογουμένως πολύ σκληρές προκλήσεις που του τέθηκαν, όπως το αν είναι δύσκολο για εκείνον να είναι τόσο πετυχημένος και αν δέχεται το προσωνύμιο «Ο Μέγας».

Παρ' όλα αυτά, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυβε την ενόχλησή του με το γεγονός πως κανένας δημοσιογράφος δεν βρήκε τον χρόνο να τον ρωτήσει για το φόρεμα που φόρεσε η σύζυγός του, Μαρέβα, καθώς και για το σουβλάκι που έφαγε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Τύπος και το σύστημα με πολεμάνε. Παρ' όλα αυτά, έχω μάθει να παλεύω μόνος μου, κόντρα σε εχθρικά μέσα. Έτσι είναι όταν είσαι αυτοδημιούργητος», σχολίαζε στους συνεργάτες του ο πρωθυπουργός, καταγράφοντας τα ονόματα όσων συμμετείχαν στην συνέντευξη, ενώ ζήτησε στην επόμενη ΔΕΘ να έχουν αντικατασταθεί όλοι από Γάλλους δημοσιογράφους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.