2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
6°C
 

Το χρυσό βραβείο ειρωνίας κέρδισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την καταδίκη του ακροδεξιού λαϊκισμού

Μια μεγάλη τιμή δέχτηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης , Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό βραβείο ειρωνίας του 2019, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Ροάν της Γαλλίας.

Ο Έλληνας πολιτικός, κέρδισε για πρώτη φορά το παραπάνω βαρύτιμο τρόπαιο, για την δριμεία κριτική που άσκησε στον ακροδεξιό λαϊκισμό στο ζήτημα του μεταναστευτικού, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το περασμένο Σάββατο.

Αν και αρχικά δεν ήταν υποψήφιος, ο κ. Γεωργιάδης κατάφερε με την συγκεκριμένη του δήλωση όχι μόνο να θεωρηθεί υποψήφιος με την αίσθηση του κατεπείγοντος, αλλά και να ξεπεράσει τα φαβορί για το βραβείο, όπως τον χασάπη που δήλωσε υπέρμαχος του βιγκανισμού και τον δολοφόνο που τόνισε την λατρεία του για την ανθρώπινη ζωή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή, την οικογένειά μου, το κόμμα μου και φυσικά την Ελλάδα. Η ακροδεξιά δεν θα κερδίσει, μπορεί απλώς να μην χάσει», σχολίασε ο υπουργός την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο του.

Το «Κουλούρι» θέλει να συγχαρεί τον κ. Γεωργιάδη και να του ευχηθεί εις ανώτερα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.