Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
3°C
 

Από πού ξεσήκωσε τέτοιες συμπεριφορές απορεί ο Πάνος Καμμένος για τον γιο του

28da8283a67e2765c146e3e520708395Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου και ανέβασε τη φωτογραφία μιας γραβάτας ζωγραφισμένη με καρτούν από διάφορα πέη.

Λίγο αργότερα, ο Πάνος Καμμένος επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία διευκρίνισε πως υπεύθυνος για το συγκεκριμένο tweet ήταν ο μικρός γιος του, ο οποίος πολύ συχνά χρησιμοποιεί το λογαριασμό του πατέρα του για να ξεσπάσει σε υβρεολόγια.

Το «Κουλούρι», επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος σχολίασε εμφανώς απορημένος και εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του παιδιού του: «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού τις ξεσηκώνει τέτοιες συμπεριφορές ο μικρός. Ίσως βλέπει πολλές ώρες τηλεόραση κι έχει υιοθετήσει τις αισχρές συμπεριφορές της αντιπολίτευσης. Στο σπίτι του πάντως, δεν έχει τέτοια παραδείγματα, τον μεγαλώνουμε μακριά από τέτοιες πρακτικές».

Πριν κλείσει το τηλέφωνο, ακούστηκε από μακριά μια φωνή που έλεγε «θα το γα...ω το μαλ...ένο», με τον κ. Καμμένο να μας διαβεβαιώνει πως ήταν απλά ο ήχος της τηλεόρασης.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.