Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Κρυμμένος σε στάνη του Αγρινίου παραμένει ο Μπαρμπαρούσης, δηλώνει συνηθισμένος να καθοδηγεί πρόβατα

barbarousis-1021x576Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η αναζήτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος διέφυγε το απόγευμα της Παρασκευής, έπειτα από τις προκλητικές δηλώσεις του από το κοινοβουλευτικό βήμα και την εισαγγελική δίωξη που αυτές έφεραν.

Ο υμνητής του ναζισμού, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, παραμένει κρυμμένος σε μια από τις στάνες της περιοχής, έχοντας για συμμάχους τα αιγοπρόβατα που διαμένουν σε αυτή, τα οποία φροντίζουν να καλύψουν τον συμπατριώτη τους σε κάθε έφοδο της αστυνομίας. Όπως είναι σε θέση μόνο το «Κουλούρι» να γνωρίζει, ο Μπαρμπαρούσης κοιμάται ανάμεσα στα ζωντανά, τρέφεται από το φαγητό τους και κρύβεται στα πόδια τους, σαν ένας σύγχρονος Οδυσσέας.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει να απευθύνομαι σε πρόβατα και να κερδίζω την εύνοια και το χειροκρότημά τους. Δεν ήταν δύσκολο να κάνω το ίδιο με τους κατοίκους της στάνης. Τους είπα για την Μακεδονία που μας κλέβουν και την πατριωτική ντροπή και αμέσως τα πήρα με το μέρος μου. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να μιλήσω στη γλώσσα τους», σχολίασε ο ίδιος σε ένα διάλειμμα από την κατάποση γάλακτος από τις θηλές ενός προβάτου.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.