Μότο Χριστός
Cloudy
8°C
 

Μόνο οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου θα τοποθετούνται στο εξής ως avatar στο Twitter του πρωθυπουργού

Ιδιαίτερα καυστικά και χιουμοριστικά ήταν τα σχόλια των τελευταίων ημερών, με αφορμή το γεγονός πως στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter, έχει τοποθετηθεί η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να συνοδεύει πλέον τα tweets του Αλέξη Τσίπρα.

Για την αποφυγή αντίστοιχων περιστατικών στο μέλλον, αποφασίστηκε πως στο εξής, οι μόνες φωτογραφίες που θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται θα είναι αυτή του Ανδρέα Παπανδρέου σε περίπτωση κεντροαριστερής κυβέρνησης και αυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε περίπτωση δεξιάς.

Έτσι, θα αποφεύγονται σε μεγάλο βαθμό σουρεαλιστικές καταστάσεις, ενώ οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα αντιμετωπίζουν με περισσότερο σεβασμό τα λεγόμενα του πρωθυπουργού. «Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να γίνει, άλλωστε το Twitter είναι καθημερινό μου χόμπι», σχολίασε στο Twitter ο πρωθυπουργός με τη φωτογραφία του εθνάρχη.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την παράξενη αυτή υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.