Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

«Μεσογειακό Κυκλώνα» ζητά να τον αποκαλούν στο εξής ο Πάνος Καμμένος

Στο όνομα «Μεσογειακός Κυκλώνας» θα απαντάει από εδώ και πέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ζητά από τους οικείους του, τους συνεργάτες του αλλά και από απλούς πολίτες να τον αποκαλούν με αυτόν τον τρόπο.

«Είμαι μεσογειακός χωρίς αμφιβολία, από μικρό παιδί περνούσα τα καλοκαίρια μου στο Γαλαξίδι πλάι στα νερά της Μεσογείου. Μπορεί να μην στροβιλίζομαι συχνά αλλά όταν περνάω τρέμουν οι αντίπαλοί μου, στο πέρασμά μου δεν μένει τίποτα όρθιο. Από σήμερα, το όνομά μου είναι Μεσογειακός Κυκλώνας» δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος, εμφανώς ευδιάθετος μετά την χαμηλή συμμετοχή στο δημοψήφισμα της πΓΔΜ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αργότερα το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισκέφθηκε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Εκεί εξέφρασε στους θαμώνες την επιθυμία του να προσφωνείται ως θυελλώδες μετεωρολογικό φαινόμενο, με τους τελευταίους να τον αποκαλούν για το υπόλοιπο του βραδιού Μεσογειακό Κυκλώνα ή απλώς κύριο Μεσογειακό.

Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο Μ. Κυκλώνας προτίθεται να αλλάξει το όνομά του και επισήμως, ούτε ποιο όνομα θα προτιμήσει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Όπως πάντα, το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερο.