Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
33°C
 

Αρκετά σπάνια Pokémon κρύβονται στην φαλάκρα του Νίκου Βούτση, κυκλοφορεί πλέον μόνο με τραγιάσκα

voutsis5Τόπος προσέλευσης πολλών σπάνιων Pokémon έχει γίνει η φαλάκρα του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος τις τελευταίες ώρες αναγκαστικά αποφεύγει τα πολυσύχναστα μέρη και κυκλοφορεί αποκλειστικά με τραγιάσκα, προκειμένου να αποφύγει τον συνωστισμό παικτών που προσπαθούν να «αιχμαλωτίσουν» τα «τερατάκια τσέπης».

Η αρχή έγινε όταν ο κ. Βούτσης πέρασε από την πλατεία Συντάγματος κατευθυνόμενος προς τη Βουλή, όπου συζητείται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τον νέο εκλογικό νόμο. Όπως αναφέρουν παρευρισκόμενοι, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το φανάρι της οδού Σταδίου μέχρι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο πρόεδρος της Βουλής είχε ήδη προκαλέσει παροξυσμό σε πλήθος ανθρώπων κάθε ηλικίας, οι οποίοι είχαν μαζευτεί γύρω του, προσπαθώντας εναγωνίως να πιάσουν τα σπάνια Pokémon.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των Pokémon που κατοικοεδρεύουν στο πάνω μέρος της κεφαλής του Ν. Βούτση εθεάθησαν Pokémon που μέχρι πρότινος είχαν συναντηθεί μόνο στη βορειοανατολική Ασία, κάποια που έχουν αναφερθεί μόνο από παίκτες της Λατινικής Αμερικής καθώς και άλλα, η ύπαρξη των οποίων θεωρείτο ως τώρα αβέβαιη.

Αφού κατάφερε να εισέλθει στο χώρο του Κοινοβουλίου, ο κ. Βούτσης κατευθύνθηκε στο καφενείο της Βουλής όπου ρωτούσε τους βουλευτές αν βλέπει κανείς άλλος τερατάκια στο κεφάλι του, ενώ όταν πήρε αρνητική απάντηση φόρεσε την πρώτη τραγιάσκα που βρήκε μπροστά του, την οποία δεν έχει αποχωριστεί μέχρι αυτή την ώρα.

Από την πλευρά τους, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν τη στήριξή τους στον πρόεδρο της Βουλής όμως ταυτόχρονα επιτέθηκαν στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για αδράνεια και αδιαφορία. «Η δημιουργία Εθνικών Δρυμών για την προστασίων των σπάνιων, ενδημικών Pokémon είναι επιτακτική ανάγκη που δεν πρέπει να αγνοηθεί» σημειώνουν χαρακτηριστικά σε εισήγησή τους που αναμένεται να διαβαστεί σήμερα στην Ολομέλεια.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.