Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
17°C
 

34χρονος που καταπιέστηκε να ψηφίσει Πατούλη απορεί με το μυστηριώδες λευκό ψηφοδέλτιο

Απογοητευμένος με τον εαυτό του δήλωνε μέχρι αργά χθες το βράδυ ο Στέλιος Δ., ο οποίος επέλεξε τον Γιώργο Πατούλη για περιφερειάρχη Αττικής, τιμώντας τον με την ψήφο του.

Ο 34χρονος, ισχυρίζεται πως δεν είχε κανένα σκοπό να ψηφίσει τον απερχόμενο δήμαρχο Αμαρουσίου, ωστόσο αναγκάστηκε να το πράξει για να μην χρειαστεί να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της Ρένας Δούρου.

«Όπως ξέρετε, οι επιλογές στην χθεσινή διαδικασία ήταν δύο. Γι' αυτό άλλωστε και μας έδωσαν μόνο τα ψηφοδέλτια του Πατούλη και της Δούρου, καθώς και ένα ακόμη λευκό ψηφοδέλτιο, προφανώς για να κρατάμε σημειώσεις ή έπειτα από λάθος», σχολιάζει ο άνδρας και συμπληρώνει:

«Ρώτησα πάντως, και μου είπαν ότι το λευκό ψηφοδέλτιο το έδωσαν και σε άλλους, όχι μόνο σε μένα. Ποιος ξέρει τι κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες μακρόστενο κομμάτι χαρτί. Σημασία έχει πάντως ότι βγήκε ο Πατούλης και δείξαμε τη διαμαρτυρία μας, αυτό να κρατήσετε».

Το «Κουλούρι» ερευνά την παράξενη αυτή υπόθεση και θα επανέλθει για να λυθεί το μυστήριο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.