Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
16°C
 

Από υψοφοβία υποφέρει ο Φώτης Κουβέλης, φοβάται ότι ο Πάνος Καμμένος θα τον βάζει με το ζόρι σε ελικόπτερα

kamfΜπορεί ο Φώτης Κουβέλης να αισθάνθηκε ικανοποίηση και δικαίωση από το γεγονός πως ο πρωθυπουργός τον εμπιστεύτηκε για τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας, μιλώντας ωστόσο σε στενούς του συνεργάτες, ο έμπειρος πολιτικός δεν έκρυβε και την ανησυχία του σχετικά με την αναγκαστική συνύπαρξή του με τον Πάνο Καμμένο.

Αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό το γεγονός πως ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Υπουργό, ενώ ταυτόχρονα, ο νέος αναπληρωτής, δεν έχει κρύψει ποτέ την έντονη φοβία που τρέφει για τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα, καθώς υποφέρει από χρόνια υψοφοβία.

«Μπορεί να με παρουσιάζουν ως σκληρό και θαρραλέο, όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Τρέμω τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, πόσω μάλλον τα πολεμικά. Φοβάμαι πως ο Πάνος θα εκμεταλλευτεί αυτή μου την αδυναμία και θα με αναγκάσει να φοράω συνέχεια παραλλαγές, όσο πετάμε με κάθε είδους μέσο, ενώ εκείνος θα γελάει σαρδόνια. Δεν τα έκανα αυτά στα 18 μου, θα τα κάνω στα γεράματα;» σχολιάζει ανήσυχος ο έγκριτος νομικός, όσο βάζει τον εγγονό του να του δείξει βίντεο στο YouTube τα οποία εγγυώνται την ασφάλεια αυτών των μέσων.

Προς το παρόν, ο κύριος Κουβέλης έχει αποφασίσει να αποφεύγει τον προϊστάμενό του, ενώ σε κάθε πρόταση για επιθεώρηση και επίσκεψη, αναμένεται να απαντάει πως «πνίγεται στη δουλειά στο γραφείο». Το «Κουλούρι» δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει από τον νέο αναπληρωτή και τη θέση του σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, με το νέο μέλος της κυβέρνησης να απαντά διπλωματικά: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκεφτεί κάτι, θα δούμε».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.