Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
12°C
 

Σκάνδαλο Novartis: Τον 54χρονο Λάγιος Ντέταρι έχει σε προθήκη σπίτι του γνωστός Υπουργός

novartisΤελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis, που έφεραν στο φως μίζες-μαμούθ ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι μάρτυρες, οι οποίοι υπό το καθεστώς προστασίας κατέθεσαν στις αμερικάνικες και τις ελληνικές αρχές, φαίνεται πως εκτός από μίζες και πολλών ειδών δωροδοκίες, έκαναν λόγο και για πολλές ακόμα λεπτομέρειες που αφορούν τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωστός υπουργός, του οποίου το όνομα έχει διαρρεύσει, έσπευσε με τα χρήματα που εξοικονόμησε να αγοράσει τον 54χρονο πια Λάγιος Ντέταρι, τον οποίο και διατηρεί σε προθήκη στο σαλόνι του σπιτιού του. Μάλιστα, η πληρωμή του Μαγυάρου πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έγινε μέσα σε πάμπερς, για να τηρηθούν οι παραδόσεις.

Ήδη, οι πέτρες του σκανδάλου έχουν αρχίσει να χαράσσουν τη δική τους υπερασπιστική γραμμή, κάνοντας λόγο για πλεκτάνη αλλά και για παρανόηση, αφού αρκετοί νόμιζαν πως οι βαλίτσες με τα χρήματα ήταν απλά ένα κομμάτι της φαρμακευτικής αγωγής.

Το «Κουλούρι» ερευνά το θέμα, ενώ προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον κύριο Ντέταρι, ο οποίος ωστόσο δεν επιτρέπεται να μιλάει, κάνοντας καθημερινά ένα διάλειμμα για να φάει και να παρακολουθήσει σε βίντεο την υποδοχή του από τους φίλους του Ολυμπιακού το 1988.