Ιουλιανά
Clear sky
33°C
 

Χειρόγραφο με τους στίχους του «Δώδεκα» της Βίσση ανακάλυψε ο κλέφτης του πορτοφολιού Σαμαρά

sulΑντιμέτωπος με ένα ιδιαίτερα παράξενο θέαμα βρέθηκε ο κλέφτης του πορτοφολιού του Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

Ο «ελαφροχέρης» μακεδονομάχος, όταν γύρισε σπίτι του μετά το πέρας της συγκέντρωσης, έσπευσε να ανοίξει όλο λαχτάρα το νέο του απόκτημα, με το περιεχόμενό του να του προκαλεί έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο «αετονύχης» πατριώτης, ανακάλυψε εντός του δερμάτινου πορτοφολιού, 20 ευρώ, μια κάρτα ελβετικής τράπεζας, δύο προφυλακτικά, μια εικόνα της Παναγίας, ένα εισιτήριο του αγώνα Καλαμάτα-ΑΕΚ από το 1996 και 4 εντολές της Μονόπολης.

Αυτό που του έκανε εντύπωση ωστόσο, ήταν το χειρόγραφο σημείωμα με τους στίχους του τραγουδιού «Δώδεκα» της Άννας Βίσση, με το μήνυμα «ελπίζω να σου αρέσει, παρ' το και πες ότι το έγραψε ο Καρβέλας. Ο Αντώνης σου». Ήδη, το χειρόγραφο έχει ανέβει προς πώληση στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας αμέτρητες προσφορές από αληθινούς μουσικόφιλους, ενώ ειδικοί δεν αποκλείουν ο πρώην πρωθυπουργός να κρύβεται πίσω κι από άλλες επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Το «Κουλούρι» ζήτησε ένα σχόλιο από τον πολιτικό, ο οποίος δεν θέλησε να μας μιλήσει, ωστόσο θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την υπόθεση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.