Μότο Χριστός
Cloudy
8°C
 

Αργόσχολους που κάθονται σε καφετέριες τις Κυριακές θα βρίζει στο νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην αντεπίθεση περνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τον καταιγισμό πυρών που δέχτηκε από την κυβέρνηση, έπειτα από τις δηλώσεις του σχετικά με την επταήμερη εργασία.

Μπορεί αρχικά ο αρχηγός της αντιπολίτευσης να τόνισε πως η τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης τύπου παρερμηνεύθηκε, φαίνεται ωστόσο πως αποφάσισε όχι μόνο να την υπερασπιστεί αλλά και να χτίσει πάνω της την συνέχεια της καμπάνιας του ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Έτσι, στο νέο σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης θα εμφανίζεται να πραγματοποιεί εφόδους τις Κυριακές σε καφετέριες, πάρκα και χώρους αναψυχής, φωνάζοντας και αποκαλώντας αργόσχολους όσους δεν βρίσκονται στη δουλειά τους, ενώ θα χτυπάει κουδούνια και θα ξυπνάει όσους κοιμούνται μετά τις 8.

Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός του κόμματος, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στα γραφεία της παράταξης, ώστε να ελέγχει καλύτερα ποιος εργάζεται και πότε, ενώ ήδη ζήτησε να καταργηθούν οι άδειες προς τους υπαλλήλους του, μιας και όλοι τους προθυμοποιήθηκαν να εργαστούν για όσο αντέξουν.

Το «Κουλούρι» χαιρετίζει τις τακτικές αυτές και καλεί συγκεκριμένο δημοσιογράφο του που είχε κανονίσει εκδρομή για το προσεχές Σαββατοκύριακο να σκεφτεί καλύτερα τις κινήσεις του.