Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
12°C
 

Ικανοποιημένοι με την παρουσίαση της άρσης των μέτρων στην κυβέρνηση, σκέφτονται να προχωρήσουν στην αγορά του PowerPoint

Ολοκληρώθηκε, ταυτόχρονα με την αναλυτική παρουσίαση του κυβερνητικού σχεδίου για την σταδιακή έξοδο από την καραντίνα με την ονομασία «Γέφυρα Ασφαλείας», η δοκιμαστική χρήση του Microsoft Office από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το συγκεκριμένο εργαλείο, αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο για την Task Force που σχηματίστηκε, με τον Άκη Σκέρτσο να ξενυχτάει τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να ολοκληρώσει την παρουσίασή του έγκαιρα, εισάγοντας σε αυτήν πίνακες και άλλα αισθητικά τρικ ώστε να γίνει πιο ευανάγνωστη από τους Έλληνες πολίτες.

Πλέον, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την αγορά του Office, εκταμιεύοντας από τον προϋπολογισμό της το αναγκαίο ποσό, αρχικά για έναν υπολογιστή σε πιλοτική μορφή και στην συνέχεια σε ακόμη περισσότερους, με πιθανή χρήση τόσο του Word, όσο και του Excel, σε δεύτερο χρόνο.

«Με εντυπωσίασε, δεν το κρύβω. Οι γραμματοσειρές, οι πίνακες, τα διαφορετικά χρώματα, όλα έμοιαζαν πολύ όμορφα. Φρονώ ότι αξίζει τον κόπο. Ας το αγοράσουμε» έλεγε στους συνεργάτες του ο πρωθυπουργός, όσο προσπαθούσε να καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργούν τα κελιά στο Excel. «Που θα μου πάει, θα το συνηθίσω», κατέληγε, ενώ μελετούσε ξανά και ξανά χαμογελαστός την παρουσίαση.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.