Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Με το «Δεν είναι Predator» υπογράφουν τα SMS που στέλνουν από το γραφείο του πρωθυπουργού

Την εμπιστοσύνη συνεργατών, της κυβέρνησής του, την αντιπολίτευσης, όλων των πολιτικών αρχηγών έχει ξανακερδίσει το Μέγαρο Μαξίμου, αφού από την πρώτη Δεκεμβρίου, όλα τα SMS που στέλνουν από το γραφείο του πρωθυπουργού υπογράφονται με «Δεν είναι Predator».

Από τότε, τα μηνύματα διαβάζονται και απαντιούνται σε διπλάσιο βαθμό.

Ιθύνων νους της προσπάθειας αυτής δεν ήταν άλλος από τον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος αν και Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, είναι πάντα «ο άνθρωπος» του Πρωθυπουργού όποτε του χαλάει ο υπολογιστής ή αν θέλει να κάνει ένα φορμάτ. Ο κύριος Πιερρακάκης, γνωστός ως «ο IT» στους διαδρόμους του Μαξίμου, με δύο γραμμές κώδικα κατάφερε και έβαλε αυτόματα την υπογραφή «Δεν είναι Predator» σε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα.

«Ό,τι δεν μετριέται δεν μπορεί και να βελτιωθεί» ανέφερε σχετικά ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ενώ ξεκίνησε να χρονομετρά ένα πομμοντόρο. Συνέχισε αναλύοντας τα open rates, clickthrough rates, και το φοβερό engagement που έχει πετύχει με το νέο πρόγραμμα υπογραφής των εξερχόμενων SMS.

«Το κόλπο αυτό το είχε κάνει και το AVG με τεράστια επιτυχία στην αύηξηση της εμποστοσύνης που ενέπνεε στους παραλήπτες e-mail. Τελικά, η επιτυχία δεν είναι συνάρτηση της δυσκολίας μιας λύσης ή του χρόνου υλοποίησής τ...» , Με την εκπνοή του 25άλεπτου πομμοντόρο, ο υπουργός διέκοψε την ανάλυσή του, χαιρέτησε και μπήκε σε ένα ταξί για το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν έχουμε Predator εδώ στο «Κουλούρι», κάναμε τέστ.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.