Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
22°C
 

Σαββατοκύριακο κενό από γάμους αναζητεί ο Αλέξης Τσίπρας για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών

Μπορεί οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου να εμμένουν στη θέση της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών με την ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας τον Οκτώβριο, και αρκετούς αναλυτές να σχολιάζουν πως ο πρωθυπουργός αναμένει την ιδανικότερη ημερομηνία με βάση τις δημοσκοπήσεις και το πολιτικό σκηνικό, φαίνεται όμως πως η αλήθεια είναι άλλη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας αναζητά απλά κάποιο κενό Σαββατοκύριακο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να παρευρεθεί σε κάποιο γάμο ή βάφτιση, μιας και για ακόμη μια σεζόν, το καλεντάρι των κοινωνικών υποχρεώσεων είναι ήδη γεμάτο.

«Κάθε χρόνο τα ίδια. Κάποια θεία της Μπέτυς, κάποιος μακρινός ξάδερφος, κάποιος συμφοιτητής, κάποιος συνεργάτης, παντρεύεται ή βαφτίζει. Δεν γίνεται να κανονίζουμε τα πάντα γύρω από αυτά τα μυστήρια, περιμένουν τόσοι ηγέτες να με συναντήσουν. Ελπίζω ένα Σαββατοκύριακο προς τα τέλη Σεπτέμβρη να παραμείνει κενό όπως είναι τώρα, μπας και χώσουμε εκεί τις εκλογές», διευκρίνισε σχετικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως ακόμη και τα Σαββατοκύριακα των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών, θα αναγκαστεί να πάει κατευθείαν από γάμους.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.