Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
23°C
 

Σακούλα ντελίβερι χωρίς να τη σκίσει κατάφερε να ανοίξει ο Σταύρος Θεοδωράκης

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏ ÐÏÔÁÌÉ ÐÏËÉÔÉÊÏ ÊÏÌÌÁ ÓÔÁÕÑÏÓ ÈÅÏÄÙÑÁÊÇÓ ÄÇÌÏÓÉÏÃÑÁÖÏÓ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ HUB ÐÏËÉÔÉÊÇ ÊÏÉÍÙÍÉÁΣυνεχίζει να επιδεικνύει τις ξεχωριστές του ικανότητες ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος λίγο καιρό αφότου έσωσε με αυτοθυσία και σπάνια αίσθηση αλληλεγγύης ένα μικρό γατάκι, έρχεται και πάλι να δείξει πως αποτελεί τον εκλεκτό του ελληνικού λαού.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ποταμιού, αποφάσισε το Σάββατο το βράδυ, έπειτα από ακόμη μια κουραστική ημέρα, να παραγγείλει σουβλάκια από συνοικιακό ψητοπωλείο. Μισή ώρα αργότερα, το φαγητό του πολιτικού κατέφτασε και την Κυριακή το μεσημέρι, αισθάνθηκε πια έτοιμος να προχωρήσει στην βρώση του. Με απογοήτευση ωστόσο διαπίστωσε πως η σακούλα που του είχε παραδώσει λίγες ώρες πριν ο υπάλληλος του ντελίβερι, ήταν δεμένη σφικτά με πολλαπλούς κόμπους.

Ο κ. Θεοδωράκης δεν πτοήθηκε και με μεθοδικές κινήσεις, κατόρθωσε να λύσει πριν λίγα λεπτά τους κόμπους, με το ρεπορτάζ να τον θέλει να είναι έτοιμος να καταναλώσει επιτέλους τα δύο οικολογικά τυλιχτά τα οποία και παρήγγειλε. Όπως σημειώνουν γείτονες του πρώην δημοσιογράφου μιλώντας στο «Κουλούρι», μόλις η σακούλα άνοιξε χωρίς να σκιστεί, μια φωτεινή λάμψη πλημμύρισε το σπίτι του πρώην δημοσιογράφου κι ένα σουβλάκι από χρυσό ξεκόλλησε από τον ιερό βράχο της Ιερουσαλήμ, αποδεικνύοντας τις ξεχωριστές δυνάμεις του προέδρου του κόμματος.

Ο 53χρονος πολιτικός ανήκει πια σε ένα κλειστό κλαμπ ανθρώπων που κατόρθωσαν το παραπάνω επίτευγμα, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ιησούς Χριστός, ο Γκάντι, η Μητέρα Τερέζα, ο Ζιοβάνι κι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Μιλώντας στο «Κουλούρι», ο κ. Θεοδωράκης επέλεξε να κρατήσει για ακόμη μια φορά χαμηλό προφίλ, αποκαλύπτοντας απλά πως θα χρησιμοποιήσει τη σακούλα για να φιλοξενήσει ένα σμήνος από ορφανά σπουργίτια, τα οποία και υιοθέτησε πριν από μερικές ημέρες.