Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Την Ζωή Κωνσταντοπούλου επιστρατεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να φοβίσει τον Ερντογάν

Στο «κόκκινο» παραμένει το θερμόμετρο της κόντρας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία τις τελευταίες ημέρες, με καμία από τις δύο πλευρές να μην δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει στις θέσεις της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε εκ νέου σκληρό μήνυμα προς τον Τούρκο πρόεδρο, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ωστόσο να μην πτοείται. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, το επιτελείο του Έλληνα πρωθυπουργού ασκεί έντονες πιέσεις ώστε να μπει στο παιχνίδι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κύκλοι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζουν πως οι όποιες κομματικές και ιδεολογικές διαφορές θα πρέπει να τεθούν στο περιθώριο μπροστά στο εθνικό συμφέρον, εκφράζοντας την πεποίθηση πως μόνο η πρώην πρόεδρος της Βουλής είναι ικανή να τρομοκρατήσει τους γείτονες.

Προς το παρόν, η πλευρα της δικηγόρου δεν έχει τοποθετηθεί, ωστόσο το περιβάλλον του κ. Ερντογάν δεν έκρυβε την ανησυχία του μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιας και δύσκολα μπορεί να υπάρξει απάντηση από την τουρκική πλευρά, με την τελευταία μάλιστα να εξετάζει ακόμα και την προσφυγή στον ΟΗΕ.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.