Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
34°C
 

Αρνείται να κάνει λογαριασμό στο Asana ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ήδη από την τρίτη μέρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν αρχίσει οι παραφωνίες στον κυβερνητικό σχηματισμό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών υποθέσεων, κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αρνείται να χρησιμοποιήσει το Asana.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ετοιμάσει κατά την προεκλογική περίοδο 18 projects, ένα για το κάθε υπουργείο, τα οποία περιείχαν τα σημαντικότερα tasks για τις πρώτες εβδομάδες της νέας κυβέρνησης. Πολλοί από τους νέους υπουργούς και υφυπουργούς έμαθαν για την υπουργοποίησή τους ηλεκτρονικά, από την πρόσκληση συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο workspace.

Ο εκτελών χρέη scrum master, υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, φαίνεται πως είναι έξαλλος με τον συνάδελφο υπουργό, ενώ μάταια προσπαθεί να τον βρει στο slack. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τελικά οι δύο άνδρες, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε πως δεν του ήρθε ποτέ το e-mail της πρόσκλησης του Asana και ζήτησε να του το ξαναστείλουν.

Στο σημερινό πρωϊνό standup, ο κύριος Βαρβιτσιώτης εμφανίστηκε μεν, παρέμεινε αινιγματικός για το τι σκοπεύει να κάνει σήμερα δε. Το «Κουλούρι» θα είναι παρόν στο προγραμματισμένο για την παρασκευή all hands για να σας μεταφέρει το κλίμα και τις όποιες εξελίξεις.