2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
14°C
 

Γελάει νευρικά ο ιστορικός του μέλλοντος, ανυπομονεί να ερωτηθούν μαθητές σε ποια ομιλία φόρεσε γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας

tieΓελώντας υστερικά περνάει τις τελευταίες ημέρες ο ιστορικός του μέλλοντος, καθώς ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη ένα κεφάλαιο στις εξελίξεις που αφορούν το ελληνικό κράτος.

Όπως εξηγεί, πλέον δεν απογοητεύεται από τίποτα, αντίθετα το έχει πάρει στην πλάκα και ανυπομονεί να φτάσει η στιγμή των μελλοντικών σχολικών εξετάσεων, για να ερωτηθούν οι μαθητές σχετικά με το erga omnes, την συμφωνία με τους θεσμούς και κυρίως, την κόκκινη γραβάτα του πρωθυπουργού.

«Δεν λέω, η ύλη της ελληνικής ιστορίας είναι ήδη τρομερά γελοία και κάθε μέρα προστίθενται κι άλλα, ακόμα πιο κωμικοτραγικά γεγονότα. Και μόνο όμως που φαντάζομαι την ερώτηση σχετικά με το σε ποια ιστορική ομιλία φόρεσε γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας και τι χρώμα είχε αυτή, με πιάνει νευρικό. Περνάω υπέροχα, μακάρι να είχα να ασχολούμαι μόνο με την Ελλάδα και να μην έπρεπε να καταγράφω πολέμους και τραγωδίες, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα», σχολιάζει, παλεύοντας να πνίξει το γέλιο του.

Κλείνοντας, ευχήθηκε να φορέσει γραβάτα άλλου χρώματος στο μέλλον, ώστε να δυσκολέψει ακόμη παραπάνω τους μελλοντικούς μαθητές.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.