Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι στην κυβέρνηση με τους Θεσσαλονικείς, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν το μετρό της πόλης

Περηφάνια και ικανοποίηση αισθάνονται τα μέλη της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την υπεύθυνη στάση των Ελλήνων πολιτών στο ζήτημα της αντιμετώπισης του κορονοϊού, δίνοντας ωστόσο ένα έξτρα μπράβο στους πολίτες της Θεσσαλονίκης για τον τρόπο που συμπεριφέρονται μέσα στο μετρό της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα για να τον συγχαρεί για την νηφαλιότητα που έχουν επιδείξει οι πολίτες της συμπρωτεύουσας. «Βλέπω ότι οι Θεσσαλονικείς αποφεύγουν το μετρό, προτιμώντας να πάνε με τα πόδια κάπου και μπράβο τους», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης για να συνεχίσει:

«Οι αποστάσεις που κρατάνε μεταξύ τους είναι τεράστιες, δεν υπάρχει ούτε συνωστισμός, ενώ δεν έχουμε δει ούτε ένα πολίτη χωρίς μάσκα. Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο». Όπως φαίνεται και από έρευνες που έγιναν, 9 στους 10 Θεσσαλονικείς δεν μπαίνουν στο μετρό, ενώ ο ένας στους 10 που το πράττει, είναι ταυτόχρονα και αγνοούμενος από την οικογένειά του.

Κλείνοντας, κύκλοι της κυβέρνησης ευχόντουσαν η συνετή στάση των Θεσσαλονικέων να συνεχιστεί και στο μέλλον, αποφεύγοντας το μετρό με κάθε τρόπο.