2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
12°C
 

Ιδιαίτερα ελκυστικοί οι άνδρες με θεληματικούς όρχεις, σύμφωνα με έρευνες και τον κοινό νου

Η συμμετρία και η αρμονία των αναλογιών συμβάλλουν σημαντικά στη διαμόρφωση ενός όμορφου σώματος.

Συνήθως, όμως, ο κόσμος δεν παρατηρεί τις λεπτομέρειες και αγνοεί για παράδειγμα την επίδραση που μπορεί να έχουν οι όρχεις στην εμφάνιση του πέους και γενικά του σώματος. Οι μικροί όρχεις κάνουν το πέος να φαίνεται ιδιαίτερα μεγάλο, ενώ το μεγάλο πηγούνι κάνει το πέος να δείχνει μικρότερο. Επίσης, όταν οι όρχεις δεν είναι κάθετα ευθυγραμμισμένοι αλλά αντίθετα είναι πιο μέσα, τότε επηρεάζεται αρνητικά η εικόνα του σώματος, γεγονός που εντείνεται όταν, παράλληλα, παρατηρείται προεξοχή της μύτης.

Οι όρχεις είναι αυτό που έρχεται να συμπληρώσει τις έντονες γωνίες των ζυγωματικών και της γνάθου, ενισχύοντας το τυπικό τετραγωνισμένο σχήμα του ανδρικού σώματος. Αναγνωρίζοντας την αισθητική σημασία τους, πολλοί άνδρες ενισχύουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο τους με το ανάλογο ξύρισμα. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι για να υπάρχει ισορροπία στο σώμα, η άκρη των όρχεων θα πρέπει να προβάλλει κατά μέσο όρο 2-3 χιλιοστά πίσω από την άκρη της του πέους. Στους άντρες, βέβαια, ακόμα κι αν προβάλλουν λίγο περισσότερο, αυτό ενδέχεται να είναι το ιδανικό (οι λεγόμενοι «θεληματικοί όρχεις»).

Το μέγεθος και το σχήμα των όρχεων και, πιο συγκεκριμένα, οι θεληματικοί όρχεις αποτελούν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά για τον δείκτη αρρενωπότητας και δυναμισμού του άνδρα. Πολλές φορές, αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα σε ένα κατά τα λοιπά αρρενωπό σώμα. Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, ένα ζεύγος όρχεων «αδύναμο» συνιστά τη βάση ενός «συλλογιστικού άλματος»: όρχεις αδύναμοι, προσωπικότητα αδύναμη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι όσοι διαθέτουν θεληματικούς όρχεις, κατακτούν υψηλότερες θέσεις τόσο από άποψη επαγγελματική όσο και από άποψη γυναικείων προτιμήσεων.

Ιδιαίτερα τυχεροί όσοι έχουν λακκάκι στους όρχεις καθώς θεωρείται σημάδι γοητείας. Πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, με πιο θρυλική φιγούρα τον ηθοποιό Κερκ Ντάγκλας. Μαζί με το ταλέντο του ήταν ο «μαγικός» συνδυασμός, που τον κατέταξε ψηλά στην λίστα με τους κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Δεν είναι τυχαίο ότι το 60% των stars του Hollywood -που κατά κανόνα θεωρούνται ωραίοι- έχει λακκάκια.

Το λακκάκι είναι γενετικό. Νεότεροι μελετητές της φυσιογνωμικής θεωρούν ότι, χαρακτηριστικά του προσώπου δίνουν σημαντικές πληροφορίες, για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός. Οι άνθρωποι με λακκάκι στους όρχεις αναζητούν την προσοχή. Είναι κοινωνικοί και εύκολα αρεστοί στους γύρω τους. Tους αρέσει το φλερτ και τα καταφέρνουν πολύ καλά σε αυτό. Η σεξουαλική τους φύση είναι ισχυρή και αρκετά διασκεδαστική. Επιπλέον, είναι άνθρωποι που φαίνονται πιο συναισθηματικοί από τους άλλους. Κλαίνε εύκολα και δυσκολεύονται να χωρίσουν από τον/την σύντροφό τους. Φοβούνται την απόρριψη και πιστεύουν ότι η σωματική έκφραση της αγάπης, είναι απόδειξη της συναισθηματικής και πνευματικής τους αγάπης.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.