Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
24°C
 

«Όπως νιώσουν» προτρέπει να πράξουν η επιτροπή τους πολίτες που έχουν κλείσει να εμβολιαστούν με το AstraZeneca

Τον εμβολιασμό των πολιτών κάτω των 60 ετών στην Ελλάδα με άλλο εμβόλιο και όχι με το AstraZeneca συστήνει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρός της Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, ερωτηματικά δημιουργήθηκαν σχετικά με όσους έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση, αλλά και για όσους έχουν κλείσει τα ραντεβού τους για τη χορήγηση της πρώτης δόσης τις επόμενες ημέρες. Παρά τις διευκρινίσεις, τα ερωτήματα παραμένουν με τους πολίτες να μην κρύβουν τις απορίες και τις ανησυχίες τους.

Για το λόγο αυτό, το «Κουλούρι» επικοινώνησε με μέλος της επιτροπής το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, το οποίο σχολίασε σχετικά: «Η θέση μας είναι σαφής, ξεκάθαρη και άκρως επιστημονική. Ο κάθε πολίτης να πράξει όπως νιώθει την ημέρα του εμβολιασμού του. Αν νιώθει σίγουρος και αισιόδοξος κι έχει ξυπνήσει με κέφια, ας το κάνει, διαφορετικά ας το αφήσει».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν σχετικά γραφήματα που θα προσφέρουν ενδείξεις στους πολίτες για το πώς να κινηθούν ανάλογα με το πώς αισθάνονται την ημέρα του εμβολιασμού τους, με παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες, τα ζώδια και τα νούμερα του Τζόκερ να παίζουν το ρόλο τους.

Καταλήγοντας, το μέλος της επιτροπής τόνισε: «Η επιστήμη μίλησε: Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.