Τζιτζίκια
Mostly sunny
30°C
 

Να ξανακρύψει ο ΑΝΤ1 το σκορ από τους αγώνες δέχεται το κοινό, αρκεί να σταματήσει να σχολιάζει ο Καρπετόπουλος

Μπορεί η επιλογή του ΑΝΤ1 να μη δείχνει το σκορ και το χρόνο στην πρεμιέρα του Euro 2020 να ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, φαίνεται ωστόσο πως πλέον οι Έλληνες φίλαθλοι μοιάζουν διατεθειμένοι να θυσιάσουν αυτή την πολυτέλεια.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες είναι χιλιάδες τα τηλεφωνήματα προς τον σταθμό του Αμαρουσίου, με τον κόσμο να παραδέχεται πως δέχεται να θυσιάσει το σκορ και το χρόνο στις οθόνες του καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αρκεί να σταματήσει να ακούει τον σχολιασμό του Αντώνη Καρπετόπουλου.

«Πού να ξέραμε όταν γκρινιάζαμε για το χρονόμετρο στην πρεμιέρα. Πραγματικά, μπορούμε να βάλουμε ένα χρονόμετρο χειρός δίπλα στην τηλεόραση, να βλέπουμε το σκορ στο ίντερνετ, ή απλά να το μαντεύουμε. Όλα αυτά είναι καλύτερα απ' το να ακούμε σαχλά αστεία και ατάκες Σεφερλή», σχολίαζε σε έξαλλη κατάσταση Έλληνας φίλος του ποδοσφαίρου.

Προς το παρόν, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έχουν πάρει θέση, αφού είναι απασχολημένοι προσπαθώντας να κρύψουν την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας με μαρκαδόρο σε όλες τις τηλεοράσεις της χώρας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.