Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
27°C
 

Ταξιδιώτης από το μέλλον αναγνωρίζει μόνο το Κωνσταντίνου και Ελένης

Από το μακρινό 3022 ισχυρίζεται πως μας έχει επισκεφτεί ένας άνδρας από το κράτος της Αλιφουδαίας, με τις αρχές να μην έχουν προς το παρόν λόγο να τον αμφισβητήσουν.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, το μόνο που του φαίνεται γνώριμο είναι η τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» καθώς όλα όσα είδε και άκουσε στο ταξίδι του, εκτός από αυτό, του φάνηκαν εντελώς άγνωστα.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε χάρη στην τηλεόραση που έπαιζε σε αστυνομικό τμήμα στο οποίο οδηγήθηκε από όργανα της τάξης που τον εντόπισαν να περιφέρεται γυμνός στους Αμπελόκηπους φορώντας αλουμινένιο κράνος. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως ο ταξιδιώτης του μέλλοντος ρωτούσε επίμονα εάν υπάρχουν ακόμα βυζαντινολόγοι και για οδηγίες για το Μαρούσι.

Ο μυστηριώδης άνδρας, περιγράφοντας την καθημερινή ζωή στην εποχή του, αναφέρει πράγματα που δεν μπορούν να χωρέσουν στον ανθρώπινο νου. Πως οι τουαλέτες καθαρίζονται μόνες τους και πως τα μυρμήγκια έχουν αναπτύξει φοβερή ευφυΐα, ανταγωνίζονται τον άνθρωπο στην κυριότητα της γης και έχουν καταστήσει τα δάση και τις ζούγκλες απροσπέλαστό τους φρούριο πνίγοντας όποιον άνθρωπο τολμήσει να εισχωρήσει. Πως δεν δουλεύει κανείς και το βιοποριστικό μας πρόβλημα ως είδος έχει λυθεί καθώς οι άνθρωποι έχουν φτιάξει ρομπότ-σκλάβους που αναλαμβάνουν από την παραγωγή του φαγητού μέχρι το ανέβασμα φωτογραφιών στα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοναδικό κοινό σημείο, η προβολή των επαναλήψεων του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ταξιδιώτης του μέλλοντος δήλωσε αποκλειστικά στο «Κουλούρι» πριν ξαναφύγει πως «Εγώ δεν είμαι τίποτα παρά ένα 'ταπεινό χαμομηλάκι, δεν ήρθα ούτε για να σας προειδοποιήσω για το μέλλον, δεν έφερα αποτελέσματα αθλητικών αγώνων μαζί μου, ήρθα μόνο για τη χαρά του ταξιδιού».