Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Αποκάλυψη: Εγκεφαλικά νεκροί λόγω της μόλυνσης του Θερμαϊκού όσοι επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη

thess2Επιστημονική εξήγηση φαίνεται πως έχει η φραστική και σωματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως όσοι επιτέθηκαν στον τοπικό άρχοντα της πόλης, έπιναν το τελευταίο διάστημα νερό από τον Θερμαϊκό, με αποτέλεσμα η μόλυνση των υδάτων να επηρεάσει το μυαλό τους, καταστρέφοντας πολύ μεγάλο μέρος της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας. Έτσι, οι άνθρωποι αυτοί καταναλώνουν πλέον μόνο σκουπίδια και αίμα, επιτίθενται σε ανώτερες μορφές ζωής, κουτουλάνε σε τοίχους και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, με τους επιστήμονες  να τονίζουν πως δυστυχώς, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

«Δεν υπάρχει γυρισμός, είναι όπως με τα ζόμπι, η μόνη ελπίδα πια για εκείνους είναι να εξοντωθούν ώστε να μην υποφέρουν. Ήδη επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο ώστε να τους πετάξουμε στον Θερμαϊκό για να μην μολύνουν κι άλλους, ξεκινώντας από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη», σχολίασε στο «Κουλούρι» έγκριτος επιστήμοντας.

Οι ειδικοί προειδοποιούν, σε περίπτωση που έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο μολυσμένο πλάσμα, αποφύγετε να ξεκινήσετε συζήτηση και προσπαθήστε να το οδηγήσετε στη θάλασσα.