2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
12°C
 

Τη γλώσσα των νέων κατάφερε να προγραμματίσει 27χρονος developer απο την Κοζάνη

Σε μια σπουδαία επιστημονική κατάκτηση έφτασε ο Αγάπιος Δ. από την Κοζάνη, ο οποίος έπειτα από αρκετούς μήνες προσπαθειών, κατάφερε επιτέλους να προγραμματίσει τη γλώσσα των νέων.

Ο 27χρονος, έχει σπουδάσει πληροφορική και εργάζεται ως freelance developer σε αρκετά πρότζεκτ, ωστόσο ο μεγάλος στόχος της ζωής του ήταν πάντα το να κατορθώσει να γράψει στη γλώσσα του προγραμματισμού τον κώδικα που χρησιμοποιούν οι νέοι στη μεταξύ τους επικοινωνία. Πλέον, φαίνεται πως ο νεαρός τα κατάφερε, δηλώνοντας περιχαρής πως σκοπεύει να τρέξει τον κώδικα αυτό ζωντανά μέσα στις επόμενες μέρες.

«Πριν κάνω το τελικό deploy ήμουν τρομερά αγχωμένος, όμως δεν χρειάστηκε να κάνω revert ούτε μια φορά, όλα πήγαν εξαιρετικά. Όπως θα έλεγε κι ένας νέος, 'ομιτζί, η φάση τα έσπασε'», σχολίασε ο Αγάπιος, εξηγώντας πως το νέο πρόγραμμα θα πωλείται σε γονείς και όσους ενδιαφέρονται να εντάσσουν την ιδιαίτερη γλώσσα των νέων στην καθημερινότητά τους.

Το «Κουλούρι» χαιρετίζει την σπουδαία αυτή επιτυχία και σκοπεύει να αγοράσει το πρόγραμμα ώστε να γίνουν τα κείμενά του πιο μοντέρνα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.