2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
15°C
 

Έρευνα: 9 στους 10 τσακωμούς σε comments στο ίντερνετ καταλήγουν στο σεξ

maxresdefaultΣύμφωνα με τα ευρήματα νέας έρευνας του εβραϊκού πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, 9 στους 10 τσακωμούς σε comments καταλήγουν στο σεξ, με τα αποτελέσματα αυτά να ισχύουν ανεξάρτητα από το φύλο των σχολιαστών.

Μόλις 1 στους 40 τσακωμούς καταλήγουν σε βιαιοπραγία, ενώ 1 στους 40 έχουν αποτέλεσμα μονομερή κλάματα και 1 στους 20 ξεχνιέται μέσα στην επόμενη ώρα.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ισχύουν υπό μερικές προϋποθέσεις βέβαια, οι πιο σημαντικές από τις οποίες είναι οι εξής δύο: Να πρόκειται για αληθινούς, αυθόρμητους, τσακωμούς και όχι το γνωστό «τρολάρισμα» στο οποίο ορισμένοι επιδίδονται, και να μην έχει υπάρξει επιχείρημα που να αναφέρει τον Αδόλφο Χίτλερ ή τη ναζιστική Γερμανία.

Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, μετά από ένα μεγάλο διαδικτυακό καυγά, το σεξ είναι καλύτερο επειδή οι συμμετέχοντες νιώθουν πιο δεμένοι. Επιβίωσαν ενός τσακωμού, άρα αγαπιούνται και άρα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. «Όσο μεγαλύτερος ο καυγάς λοιπόν, τόσο το καλύτερο. Τσακωθείτε ελεύθερα!» τονίζουν.

Ο θυμός που νιώθει κανείς κατά τον τσακωμό, ομοιάζει εξαιρετικά (από σωματικής άποψης) με το συναίσθημα που προκαλεί έντονη επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Το σεξ συμφιλίωσης λοιπόν είναι ακόμα καλύτερο γιατί το σώμα και ο εγκέφαλός είναι έτοιμα για τη διαδικασία της επαφής. Το σεξ συμφιλίωσης, συνήθως είναι τόσο καλό και ξεχωριστό που μένει αξέχαστο. Την επόμενη μέρα δεν θα θυμάστε σίγουρα τη συγκεκριμένη στιγμή ως μια κακή στιγμή καυγά αλλά ως μια ιδιαίτερη εμπειρία σεξ.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.