Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

Μόνο το ελληνικό DNA δικαιολογεί τον ακραίο εθνικισμό, σύμφωνα με Έλληνες εθνικιστές

Απόλυτα δικαιολογημένος και σε αρκετές περιπτώσεις επιβεβλημένος, φαίνεται πως είναι ο εθνικισμός ο οποίος προέρχεται από την ελληνική πλευρά, σε αντίθεση φυσικά με όλες τις μορφές ακραίου πατριωτισμού που εκπορεύεται από ξένους ακροδεξιούς.

Το παραπάνω συμπέρασμα, προκύπτει έπειτα από έρευνα που έκαναν μεταξύ τους τουλάχιστον 500 Έλληνες εθνικιστές. Σύμφωνα με όσα συμφώνησαν οι ακροδεξιοί προ μηνών, ωστόσο αποκωδικοποιήθηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα από ειδικά καταρτισμένους γλωσσολόγους, το ελληνικό DNA έχει μέσα του την υπεροχή και την ανωτερότητα, για την οποία αξίζει κάποιος να σκοτώσει και να σκοτωθεί.

Αντίθετα, όσοι δεν έχουν ελληνικό αίμα, δεν δικαιολογούνται σε εθνικιστές πράξεις ή θεωρίες, αφού έρχονται αντιμέτωποι με την ξεκάθαρη ελληνική κυριαρχία. Εκτός από ακραίο εθνικισμό, το ελληνικό DNA δικαιολογεί επίσης και τις οικονομικές ατασθαλίες, το παράνομο παρκάρισμα, τον εγωισμό αλλά και το φιλότιμο.

Εμείς, ζητήσαμε από έναν εκ των ερευνητών να σχολιάσουν, ωστόσο έτρεξε πολύ γρήγορα προς το μέρος μας δίχως  να φοράει κράνος με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε τοίχο και να τραυματιστεί σοβαρά.