Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Θαύμα: Η μορφή του Αγίου Πορφύριου σχηματίστηκε στο ρούτερ της NASA

6b379b_1Μπορεί τις τελευταίες ημέρες, τα λόγια του νέου προέδρου της ελληνικής διαστημικής υπηρεσίας σχετικά με τον Άγιο Πορφύριο να προκάλεσαν σαρκαστικά σχόλια και να ξεσήκωσαν αντιδράσεις, φαίνεται όμως πως ένα παράξενο περιστατικό έρχεται να τον επιβεβαιώσει.

Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν στο «Κουλούρι» πηγές εντός της NASA, στο κεντρικό ρούτερ του οργανισμού σχηματίστηκε μία παράξενη μορφή, ενός μυστηριώδους γενειοφόρου, ο οποίος σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, δεν ήταν άλλος από τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, γνωστός και για την πρόβλεψή του περί του ίντερνετ.

Μιλώντας σχετικά, ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς σχολίασε: «Είναι γνωστό πως αν κοιτάξεις προσεκτικά σε κάθε ρούτερ, θα δεις τον Άγιο να προσεύχεται ώστε να μην πέσει η σύνδεσή σου. Για μας τους παλιότερους μάλιστα, δεν ήταν μυστικό πως οι ήχοι που ακούγονταν στις dial-up συνδέσεις δεν ήταν άλλοι από ύμνους τους οποίους τραγουδούσε ο γέροντας. Είχε προβλέψει κι άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως το ασύρματο ποντίκι, το φουρνάκι μικροκυμάτων και το ιπτάμενο αυτοκίνητο, με το οποίο σκόπευε μια μέρα να επισκεφτεί τον Θεό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εργαζόμενοι στη NASA προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να καθαρίσουν την μορφή του Αγίου, δίχως αποτέλεσμα, ενώ τέλος δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως κάθε φορά που καλύπτουν το πρόσωπό του με πετσέτα, πέφτει το ίντερνετ στις εγκαταστάσεις.