Μούφανετ για πάντα <3
Mostly cloudy
19°C
 

Αρκετά πιο βρεγμένοι όσοι απολαμβάνουν να κάθονται περισσότερη ώρα στο ντους, έρευνες δείχνουν

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις του Πανεπιστημίου της Βενετίας, καθώς έπειτα από έρευνα που διενήργησαν οι καθηγητές σχετικά με τις συνήθειες των ανθρώπων στο ντους, φανερώθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα ευρήματα.

Έτσι, σε δείγμα 346 ανθρώπων, αποδείχθηκε πως όσοι απολάμβαναν να κάθονται στο ντους για περισσότερη από μισή ώρα, δέχονταν αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα νερού σε σχέση με όσους κάθονταν λιγότερο, ενώ όσοι γέμιζαν την μπανιέρα τους, παρέμεναν βρεγμένοι για μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με όσους προτιμούσαν ένα γρήγορο ντουζάκι.

Ακόμα, όσοι χρησιμοποιούν σφουγγάρι φαίνεται πως είναι και πιο πιθανό να καταφύγουν κάποια στιγμή στον αγοραίο έρωτα, ενώ όσοι ακούν συνεχώς την ίδια μουσική την ώρα του μπάνιου, είναι χωρίς αμφιβολία οπαδοί του Σατανά. Επίσης, όσοι ξεκινούσαν να βρέχουν το σώμα τους από το κεφάλι, κατέληγαν με βρεγμένο κεφάλι, σε αντίθεση με όσους έβρεχαν πρώτα τον κορμό τους, οι οποίοι και με κάποιο τρόπο διατηρούσαν στεγνό το κεφάλι τους.

Πλέον, με ενδιαφέρον αναμένουμε τις αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας στα ευρήματα αυτά καθώς και τις πρωτοβουλίες των εταιρειών με είδη υγιεινής.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.