2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
12°C
 

Ιδιαίτερα προβληματισμένος ο κορονοϊός με την παύση λειτουργίας του 13033, ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Ελλάδα

Τις τελευταίες ημέρες του κοροναϊού φαίνεται πως διανύουμε αυτή την εβδομάδα, αφού η κατάργηση του μέτρου για το υποχρεωτικό SMS στο 13033 πριν από κάποια μετακίνηση αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πετυχημένο το δίχως άλλο ιό.

Όπως μεταφέρουν μάλιστα στο «Κουλούρι» έμπειροι επιδημιολόγοι, ίσως αν ο συγκεκριμένος αριθμός είχε καταργηθεί νωρίτερα, τότε να μιλούσαμε για ακόμα πιο έγκαιρη λήξη της πανδημίας στη χώρα μας, αφού αυτό ήταν το οριστικό βήμα για την τελική επικράτηση.

«Φαίνεται πως δίχως το SMS, ο ιός δεν λειτουργεί πια. Ο κορωνοϊός ήθελε τα SMS για να ξέρει προς τα πού να κινηθεί και πότε να χτυπήσει. Πλέον μοιάζει αρκετά μπερδεμένος, εξουθενωμένος και απογοητευμένος και μοιάζει θέμα χρόνου να αναζητήσει σε άλλες πολιτείας τα θύματά του», τονίζει διακεκριμένος επιστήμονας, σχολιάζοντας πως αρκετές χώρες πια σκέφτονται να προχωρήσουν σε ανάλογες τακτικές.

Προς το παρόν, οι ειδικοί θα παρατηρούν την εξέλιξη της επιδημίας, ελπίζοντας πως στην χειρότερη περίπτωση, η επαναφορά του SMS για μερικές ώρες και η εκ νέου κατάργησή του θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τον ιό, οδηγώντας τον στην οριστική του κατάρευση. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.